About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Reklámok

5 thoughts on “About

  • Esetleg lehetne ott egy post, arról amit már régóta próbálok mindenhova beírni:

   ALAPÍTSUNK SAJÁT ORSZÁGOT! (Ewokfalu-2000, saját tulajdonú Zrt, ahol minden a tagoké!)

   Előnyök:
   A belépő tagoké minden!
   Saját energia előállító
   Saját élelmiszer előállítás
   Saját kórház, ingyenes eü. a tagoknak.
   oktatás a következő generációnak, hogy okosabb legyen, mint mi.
   Magánterületen működne, saját törvények szerint, a saját igényeinkek megfelelően.
   Nincs adó, nincs adósság.

   Hátrányok:
   tagonként 10 Millió Ft kell (minimum)
   Magyarországon nem lehet földterületet venni, csak névleg (a földben található értékeket nem veheted meg: víz, gáz, olaj, arany, az állam beleavatkozhat, hogy mit csinálsz a magánterületeden)
   Csak olyan végzettséggel lehet belépni, ami értékes, használható: orvos, villamosmérnök, gépész, energetikus, IT szakember, agrármérnök, stb..
   Betanított munkásokra nincs szükség, olyan munka nem lesz a miniállamban, azt a gépek végzik el, csak saját magunknak dolgozunk, kivéve az energiatermelést, azt el lehetne adni, hogy a befolyó pénzből tudjunk venni olyan hitech eszközöket, amiket nem tudunk legyártani: plazmatv, processzor, stb…
   Mindenképpen kell valami export, mert kb. 1000 tagig lehet átlátni a működést, de az még kevés a teljes önellátáshoz.

   A pirospirulán részletesebben is kifejtettem ezt.

   Alienexperiment

   • Szia.Nagyon tetszik amiket megfogalmazol a hsz-aid ban, sokhelyen eggyezik a velemenyunk.Meg a sajat orszagot is nagyon jo otletnek tartom,de engedj meg egy megjegyzest itt.Te sajat magad a hatranyok kozt emlited hogy csak”szakember” jo ember.Ez ugyhangzik mintha egy hatterhatalmat akarnal csinalni kicsiben, aminek egybol a kozepebe vagsz es a “leepitessel “kezded.Udv:Tibor

   • Azért tartunk itt, mert sokan tényleg semmit sem tudnak, csak úgy vannak, viszont a szavazatuk ugyanannyit ér, mint aki egymaga képes civilizációt építeni. Vagy ez vagy az, a kettő együtt nem megy. (a másik, hogy csak annak lehet szavazata, aki tudja miről van szó)

    Alienexp.

 1. Ertem en a logikat, de ez csak tiszta logika szamomra.Semmi emberi nincs bennt de ajanlani sem tudok helyette jobbat az igaz.Legalabb is semmi olyat ami logikusan hangzik.Csak egy kerdes ogrott be olvasas kozben:ki donti el hogy ki a szavazo kepes, raadasul…Mindegy, tudom a logikus valaszokat. A lenyeg hogy a sok logika es torvenyek miatt vagyink ott ahol vagyunk es ezt csak magunknak koszonhetjuk nem masban kell kereni a hibat.Es ha ez szerint akarok mostantol elni akkor nem fer bele a logika vagy hogy ki mennyit is er elmelet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s